Špagety kukuřično- rýžové BIO - 500g

60,- Kč (bez DPH)

69,- Kč (s DPH)


ks

Popis produktu

Špagety kukuřičné Felicia 500 g BIO HEALTH LINK - Podrobná charakteristika

Sytá žlutá barva kukuřičných špaget je dána přírodním obsahem karotenoidů v kukuřici.

Složení: Kukuřičná mouka*, voda. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Návod k přípravě: Těstoviny vařte 7–9 minut v množství osolené vody 1 l vody na 100 g těstovin. Těstoviny při vaření občas promíchejte. Sceďte, promíchejte s trochou kvalitního oleje. Těstoviny pak zůstanou kypré. Z 200 g suchých těstovin připravíte 600 g hotové přílohy.

Kalorická hodnota/energie (na 100g): 1460 kJ/344 kcal. Bílkoviny: 7,5 g. Sacharidy: 78,6 g. Tuky: 0,7 g

Skladování: Skladujte v suchu.
Legislativní zařazení: Těstoviny sušené - bezvaječné
Přední světový výrobce bezlepkových potravin italská společnost ANDRIANI ALIMENTI zaručuje, že se k vám dostává výrobek vysoké kvality, který splňuje požadavky na bezlepkovou výživu a současně zachovává charakteristické vlastnosti tradičních italských těstovin. V těstovinách FELICIA není použita žádná náhražka lepku, tedy bramborový škrob, xantanová či guarová guma, jsou vyrobeny pouze z vysoce kvalitní kukuřičné resp. rýžové mouky. Těstoviny FELICIA jsou lehce stravitelné, nelepí se a jsou delikátní chuti. V naší nabídce jich najdete několik typů, jak konvenčních, tak v BIO kvalitě. Bezlepkové těstoviny jsou vhodné nejen pro lidi s bezlepkovou dietou, ale prakticky pro každého. Díky nepřítomnosti lepku jsou lépe stravitelné než běžné těstoviny.

NÁŠ TYP!

Tofu směs na špagety (na pizzu)

1/3 š oleje, 1 1/2 š nakrájené cibule, 1 1/2 pl hořčice, 1 pl polohrubé mouky, 2 čl solčanky, 1 čl soli, 2 š rozmixovaného leča, 1 1/2 š jemného kečupu, 1 š vody, 6 stroužků česneku, 2 pl sójové omáčky, 1 čl oregana, 3 š tofu nastrouhaného na středně hrubém struhadle

Na polovině oleje osmažíme cibuli, přidáme hořčici, podusíme, zasypeme moukou, zalijeme lečem, kečupem a vodou. Rozmícháme, dochutíme kořením a solí a převaříme. Potom přidáme nastrouhané tofu, necháme přejít varem a dochutíme česnekem, podle potřeby i některým z uvedeného koření. Povrch pokapeme zbytkem oleje. Směs je možné použít na špagety, pizzu, sedmihradské zelí, topinky atd.

Dobrou chuť vám přeje Roman Uhrin

Zdroj: Magazín zdraví

 

Podobné produkty

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace Další informace